Granavolden gjæstgiveri utvider

Granavolden Gjæstgiveri bygger om, og utvider antall rom med egne bad. Fra første september 2019 står sju nye rom klare.

- Granavolden gjæstgiveri har stadig større etterspørsel, og en stor utfordring for oss har vært at vi av våre 45 rom, bare har 27 rom med egne private bad, sier daglig leder Stig Fossum. - Det har lagt begrensninger på hvor store grupper vi har kunnet motta til kurs- og konferanser, men nå blir det forandring på dette, og fra 1. september 2019 vil ytterligere 7 rom stå klare til bruk. Det er rommene i Drengestua, fløyen som ligger vis avis resepsjonen som nå blir fornyet, opplyser Fossum.

Historiske rom

- Fortsatt vil vi ha noen få rom med bad i korridoren, og det er de historiske rommene i sørbygget på gjestgiveriet, et bygg fra 1709.  Men dette er rom med en helt egen historisk sus, og alle gjester som benytter disse er svært godt fornøyd, selv om de må rett over gangen til dusj  og toalett, sier Fossum. Vi og våre gjester gleder oss alle over den helt spesielle atmosfæren som hviler over gjestgiveriets 360 års historie. Den skal vi ta godt vare på, avslutter Stig Fossum