Konferanse

Granavolden gjæstgiveri har førsteklasses konferanselokaler. Vi legger til rette for å sikre optimalt utbytte. Ta kontakt for å booke tid til årets møter, konferanser og kickoff nå. Gå direkte til kontaktskjema

Gjestgiveriets gode atmosfære skapes av så mangt; gjestfrihet, historiske omgivelser, førsteklasses konferanselokaler, nydelig mat, lyse, åpne møterom og himmelsk gode senger.

Vi har konferanselokaler både for mindre møter med 4-14 deltakere, flere grupperom og større konferanserom for opptil 80 personer.

Granavolden har også løsninger for digitale og hybride møter.

Alle møterommene har store vinduer og god adkomst til uteområder og spisesal. Våre nye grupperom ligger i stedets eldste bygg, Gregersstua fra 1657. 

Vi legger gjerne til rette for ekstra opplevelser for våre konferansegjester, enten det er til rene kickoff arrangementer eller mer tradisjonelle møter og konferanser. Her er det mange muligheter. Vi holder gjerne et foredrag om stedets lange historie, vi arrangerer også gjerne en omvisning eller konsert i en av middelalderens SøsterkirkerGlasslåven kunstsenter har ofte spennende utstillinger det er verd å besøke. I Steinhuset, som ligger et steinkast fra gjestgiveriet, arrangerer vi både omvisning og bevertning. Der vet vi kong Håkon Håkonsson var på besøk i 1226. Gårdsbutikken på vår nabogård Helgum er også verdt et besøk. 

Vi har selvfølgelig også alle tekniske fasiliteter, gode parkeringsforhold, (også for El-bil), trådløst nettverk, god mat, godt drikke og ikke minst - en særegen, god atmosfære.

 

Standard konferansepakke

  • Overnatting i dobbelt- eller enkeltrom
  • Frokost
  • Møterom med projektor og standard AV-utstyr
  • Kaffe, te og vann tilgjengelig hele dagen
  • 2-retters lunsj, varmrett og dessert
  • 4-retters middag servert i spisesal eller i eget lokale ved ledig kapasitet

Man kan for øvrig bestille en rekke tillegg, som frisk frukt, smoothie og eller dagens kake. Vi holder gjerne historisk foredrag for våre gjester, arrangerer omvisning i Søsterkirkene, eller Steinhuset.

Før middag kan det kanskje passe med en vinsmaking eller kåseri? Ta en titt på vår aktivitetsmeny 

 

Ta kontakt

  • Telefon: 61 33 77 00
  • E-post: post@granavolden.no
  • Gå til vårt  kontaktskjema

Din kontaktinformasjon

Arrangementsinformasjon

Møterom

Forfriskninger

Kaffe/te og isvann er tilgjengelig untenfor møterom. Ta en titt på vår pausemeny

Fakturaadresse